Algemene voorwaarden

Inhoudsopgave

Artikel 1: identiteit van de verkoper
Artikel 2: aanbrengen van de kleding
Artikel 3: kopen van de kleding
Artikel 4: levering
Artikel 5: overmacht
Artikel 6: de prijs
Artikel 7: de betaling
Artikel 8: herroepingsrecht
Artikel 9: geschillen en klachten

 

Artikel 1: identiteit van de verkoper
Masjoefels & Sjarels
Cardijnlaan 27
2270 Herenthout
België

E-mail: info@masjoefelsensjarels.be
Ond. NR: 0691.580.504
Zaakvoerster: Van Dijck Phoebe

Artikel 2: aanbrengen van de kleding
De kleding die wij ontvangen komt zo snel mogelijk op de website, hiervoor is geen termijn bepaald. Op de verkochte stuks ontvangt de verkoper 40%. Dit zal tweemaandelijks overgeschreven worden op het doorgegeven rekeningnummer. De ingezonden kleding zal maximum 1 jaar online staan, daarna kan de verkoper de kleding teruggestuurd krijgen mits betaling van de verzendkosten (dit kan ook verrekend worden met de opbrengst). De verkoper kan de kleding ook komen afhalen na het maken van een afspraak. Gebeurt dit niet binnen een termijn van 1 maand dan is de kleding automatisch eigendom van Masjoefels en Sjarels. De kleding die Masjoefels en Sjarels in bezit heeft, is niet verzekerd tegen brand of waterschade.

Artikel 3: kopen van de kleding
De kleding die wordt aangeboden in onze webshop wordt zo goed mogelijk weergegeven op de foto’s. Afwijkingen van kleur of model zijn mogelijk. Indien u vragen heeft over bepaalde stuks kan u steeds terecht bij ons via info@masjoefelsensjarels.be.
Het gaat natuurlijk steeds over tweedehandskleding.

Artikel 4: levering en verzendkosten
Alle goederen worden geleverd op het door jou, tijdens je bestelling, opgegeven adres. Masjoefels en Sjarels is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor fouten van de klant bij het ingeven van het leveringsadres. Zodra de betaling van de koper ontvangen is, wordt je pakje klaargemaakt. De verzending gebeurt via B-post. Je kan je pakje laten leveren bij je thuis of in een B-post postpunt naar keuze. Bij bestellingen boven € 75 is de verzending gratis. Voor bestellingen onder dit bedrag bedraagt de verzendkost voor een levering aan huis € 5 en voor een levering in een B-postpunt € 4.50. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen door B-post. De maximale levertijd bedraagt 30 dagen overeenkomstig de wet “kopen op afstand” tenzij dit anders is overeengekomen. Als Masjoefels en Sjarels hieraan niet kan voldoen zullen de reeds betaalde bedragen binnen de dertig dagen terugbetaald worden. Alle bestellingen kunnen ook afgehaald worden in Herenthout na het maken van een afspraak.

Artikel 5: overmacht
In geval van overmacht moeten wij onze verplichtingen niet nakomen. In dat geval kunnen wij onze verplichtingen opschorten voor de duur van de overmacht of de overeenkomst ongedaan maken. Overmacht is elke omstandigheid die zich voordoet zodat Masjoefels en Sjarels zijn verplichtingen geheel of gedeeltelijk niet kan uitvoeren. Hieronder verstaan wij brand, staking, bedrijfsstoring, energiestoring, storingen in het netwerk of verbinding, …

Artikel 6: de prijs
De prijzen in de webshop worden door ons bepaald en eventueel gewijzigd. Alle prijzen worden in euro en per stuk weergegeven. Onze prijzen zijn inclusief alle belastingen, BTW, taksen en diensten. Je komt dus nooit voor verassingen te staan. We kunnen wel beslissen om bovenop de aankoopprijs ook de verzendkosten aan te rekenen. In dat geval melden we dat steeds voor je je aankoop definitief moet bevestigen.

Artikel 7: de betaling
Wij aanvaarden enkel betalingen via de betaalmogelijkheden in de webshop.

Artikel 8: herroepingsrecht
Als de kleding die je gekocht hebt op Masjoefels en Sjarels niet naar wens is of beschadigd is, kan deze teruggestuurd of geruild worden. Hiervan moet u ons steeds schriftelijk op de hoogte brengen binnen de 5 werkdagen via info@masjoefelsensjarels.be. De zending gebeurt in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd, binnen de 14 werkdagen, ongebruikt en onbeschadigd. Aankopen tijdens de soldenperiode kunnen niet teruggestuurd worden. Tevens worden zendingen die te weinig gefrankeerd zijn niet gecrediteerd.

Artikel 9: geschillen en klachten
Masjoefels en Sjarels hoopt dat je ten alle tijden tevreden bent over onze diensten. Is dit niet zo dan kan je jouw klachten altijd overmaken via info@masjoefelsensjarels.be. Wij proberen u klacht zo snel mogelijk te behandelen. Op alle overeenkomsten die we afsluiten , ongeacht de woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel de bevoegde Belgische rechtbanken bevoegd.